Efter en låååååååång dag … så fick det bli en snabbpizza

Ingredienser:

1 Liba bröd

tomatpuré

vitlök- och lökpulver

vitpeppar

oregano

1 mozzarellaboll

riven ost

1 burk tonfisk (i olja tog jag)

1 handfull musslor

2 tunt skivade färska champinjoner

Tillagning:

Sätt ugnen på 250 grader

Lägg Liba brödet på en bakplåtspapper klädd plåt och bred på ett tunt lager tomatpuré över hela botten

Krydda med vitlök- och lökpulver, vitpeppar och oregano

Lägg riven ost över “tomatsåsen”

Smula sedan över den väl avrunna tonfisken och lägg nu på den skivade och delade mozzarellan

till sist musslor och champinjoner

Nu in i ugnen tills pizzan fått fin färg det tar inte många minuter.

Tips:

Om man inte gillar musslor så kan man till exempel ta räkor, crabbsticks eller något annat man tycker om.