Denna lunch kostar cirka 10 kronor för en person

1 portion

Ingredienser:

1/2 pkt bacon

cirka 3/4 dl grädde

färska champinjoner (så många man önskar jag hade i 2 stora)

purjolök

citron

vitlök (jag hade i 1 klyfta)

grädde (valfri)

svartpeppar

salt

pasta (valfri)

Tillagning:

Koka pastan (kokade för mycket sist jag kokade pasta så jag hade färdig kokt pasta som jag la i den färdiga såsen och värmde upp)

Skär ner bacon, purjolök, champinjonerna i mindre bitar, finhacka vitlöksklyftan

Fräs bacon, purjolök och vitlöken så det blir lite fin färg lägg sedan champinjonerna och låt dessa steka med, peppra blandningen med svartpeppar.

Rör runt och håll koll så att det inte blir bränt

Kläm på citronsaft

Rör runt och ordentligt

Häll på grädde låt puttra upp

Smaka av salt och peppra efter smak

Jag blandade runt pastan i såsen och la sedan upp på tallriken.