Jag blev så sugen när jag såg syrrans middag, hade dock inte béarnaisesåspulver hemma, så det fick bli en egen variant.

Som jag brukar säga de flesta recept går att modifiera, här kommer min variant:

Dök ner i frysen och plockade upp 4 kycklinginnerfiléer.

Satte igång vattenkokaren med vatten till pastan, som jag sedan hällde upp i en kastrull och kokade pastan i medans jag fräste upp vitlök i smör och olja och pressade på citron o lime, sedan la jag ner de frysta och ordentligt kryddade kycklinginnerfiléerna (kryddan på ovansidan) den okryddade sidan ner i stekpannan, pressade på citron och lime, sen när jag vänt på dem och stekt dem lite pressade jag på lite citrus till när de stekt lite till så hällde jag på en skvätt grädde och vatten sedan maizena redning puttrade ihop med dragon och torkad persilja, vred några tag med vitpeppar hällde också i ett par droppar kycklingfond.

Denna rätt gick snabbt att göra medans pastan kokade så blev kycklingen klar (trots att den var frusen)

Tack för middags inspirationen syrran smiley